Ponudba v okolici

Bohinjsko jezero je odlično izhodišče za mnoge športne aktivnosti in doživetja v naravi. Pridružite se nam na res nepozabnem obisku Bohinja.

Smučanje

Doživite smučanje, turno smučanje ali tek na smučeh v dih jemajočih Bohinjskih gorah. Z različnimi smučišči, ki ustrezajo vsem nivojem znanja in kilometri nedotaknjenega pršiča v naravi, je to popolna destinacija za ljubitelje zimskih športov.

Zimske aktivnosti

Odkrijte čarobnost zime v Bohinju s številnimi aktivnostmi na prostem, vključno z drsanjem, sankanjem in krpljanjem. Drsajte po zaledenelih jezerih ali uživajte v vožnji s sanmi po neokrnjeni pokrajini. Krpljanje je odličen način za raziskovanje bohinjskih gora, obkroženih s čudovitimi razgledi.

Pohodništvo

Za ljubitelje pohodništva Bohinj in Pokljuka ponujata ogromno novih doživetij, od sprehodov po nižinah do zahtevnih vzponov na vrhove. Z več kot 300 km označenih planinskih poti v tej čudoviti pokrajini ne manjka pustolovščin.

Kolesarjenje

Spoznajte lepote Bohinja na dveh kolesih s kolesarsko avanturo. Raziščite podeželje v svojem tempu ali pa se preizkusite z gorskim kolesom. Z urejenimi potmi, možnostjo izposoje koles in slikovitim ozadjem je Bohinj odlična destinacija za kolesarsko avanturo.

Kajak, kanu in rafting

Vožnja s kanujem, kajakom in rafting ponuja edinstven način za raziskovanje Bohinjskega jezera in okoliških rek. Veslajte po neokrnjenih vodah, obkroženi s prelepo pokrajino, ali se podajte na brzice za adrenalinsko doživetje. S številnimi možnostmi izposoje in vodenih ogledov boste zagotovo imeli nepozaben čas na vodi v Bohinju.

Planšarski muzej

Planšarski muzej vam omogoča razumeti pomen bohinjskega pastirstva in planšarstva kot način življenja in sobivanja z naravo v visokogorskem svetu.

Ostala ponudba

Doživite lepote Bohinja skozi vse leto, ne glede na vreme. Z našo toplo gostoljubnostjo se boste počutili kot doma, naša zavezanost ohranjanju idiličnega alpskega okolja pa ostaja naša glavna prioriteta. 

Preverite vse aktivnosti in ponudbo.